Powered By Blogger

maandag, november 11, 2019

True LOVE will never die, but ?



Ja helemaal doorslaan in het leven noem ik het. Born to be wild and let’s Rock and Roll want zo kan het gaan na de puberteit en de ontdekkingsreis in het leven en hoe mooi dat het leven kan zijn. Klik en vast, want er dan helemaal voor gaan met de liefde van je leven die je tegenkomt, gezocht hebt en/of ontmoet.


Als man komt dan de volwassenheid en het jagersinstinct. Nou was dat vroeger een zaak van leven en dood want de man ging op jacht om dan zijn familie en/of stam waartoe hij behoorde in leven te houden. Het nageslacht ja dat was dan een zaak van de zieken, de zwakken en de kreupelen, want die konden niet mee op de jacht. De man in de kracht van zijn leven nu een paar duizend jaar verder is nog steeds die jager, al heeft hij dan zijn jachtterrein verlegd en dat jagen is dan ook een solitaire bezigheid geworden. Dit allemaal omdat gebleken is dat het zo slecht nog niet was om dan ziek zwak en misselijk te zijn en wat bleef was het jagersinstinct.

Jammer maar de liefde van zijn leven met die man op zijn zeg maar 25ste levensjaar blijft al is dat dan heel ver weg op de achtergrond. Verdrietig voor die vrouw want het is niet te begrijpen voor haar. Als je dan dit overkomt dan kun je het zien aankomen en hoe harder je vecht des te verder komt het van je af te staan en dan ? Ja dan is het klaar en over voor de man dan hè !

Als je muziek wil in je rock&roll leven zet dan je de naald op een zeg maar 45 toerenplaat en dan heb je muziek. Even de naald uit de groef en dan ? Ja de muziek stopt en doe dat nou eens als je „muziek“ aan het spelen bent want dat moet je wel kunnen horen. Naald erin muziek naald eruit stilte !


Ach op een dag dan zie je dat en voel je dat en wie volgt, volgende patiënt ? Ach om muziek te horen is er ook nog die 78 toerenplaat al is dat dan geen rock&roll meer. Als mensen beesten worden, zonder liefde in je leven eenzaam zul je zijn, stil en verlaten zonder leven in liefde.


Moraal van dit verhaal ? Neen die is er niet want zo gaat dat met de mens en dan met de nadruk op de man die ik omschrijf. Ik kijk om me heen en weet je waar ik dan gelukkig van wordt ? Dat is in de natuur en dan specifiek naar een paartje kauwen of . . . .  zwanen enzovoort !

 
Het komt voor en dan trouw tot in de dood zonder afspraken omdat het gewoon zo is en als ze het vast zouden kunnen leggen dat het trouw en monogaam moet zijn JA dan gaat het fout ! Muziek zal er zijn als je ogen dan open gaan en dat je het kunt zien wat muziek is anders ben je ziek zwak en misselijk en ..... . . . . . . .  !

Wurdbreidzjer 20191111