Powered By Blogger

vrijdag, mei 29, 2020

GUMballs70's T-shirt informatie information em formação


 
G U M b a l l s 70's

Informatie Information em formação en die is leuk want written in English it's the same wie auf Deutsch mais aussi en Français en dan als laatste in het Portugees, want dat is de voertaal van Haïti waar de T-shirts geproduceerd zijn.

Dit allemaal even terzijde want de informatie over deze T-shirts is dat het een L maat is en dus de meest gangbare, maar dat er waarschijnlijk rekening is gehouden met de Amerikanen of dat ze naar Amerikaanse maatstaven zijn gemaakt. Dus think big en de L maat is groter dan in Europa of de Nederlandse L maten. Ik zou zo zeggen ongeveer 52/54 als normale kledingmaat. Heet heter heetst wassen denk ik dan voor de pasvorm 😳
Het katoen is van een zware 200 grams kwaliteit dus een iets dikkere dan de gangbare kwaliteiten van 135 -150 - 165 gr/m² en wordt met de grootste zorg beschilderd gespoeld en gewassen. 

De kleuren zitten vast in de stof gefixeerd en door wassen en / of spoelen verbleken de kleuren niet en elk T-shirt heeft een kleurgarantie ! Wassen kun je het beste doen in een sopje of was hem mee als je je haren wast en spoel hem daarna uit. Shampoo is zo wie zo het beste wasmiddel voor katoen maar ook voor wol en zijde !

Véél plezier met deze GUMballs70's T-shirts.